Is een Z11 coach iets voor jou?

Als je het echt even niet meer ziet zitten….. En wie kent het niet ? Je bent uit je evenwicht. Een onbehagelijk gevoel terwijl je soms niet goed kan uitleggen waarom. Of eenzelfde gevoel terwijl je heel goed weet waar dat vandaan komt, maar je hebt nog geen idee hoe je dat kunt veranderen. Een Z11 Jongerencoach helpt je om jezelf (opnieuw) te ontdekken !!

Dus……. als je eerlijk tegen jezelf zegt “Ja dit herken is wel”:

 • Goede afspraken maken lukt maar niet.
 • Ik zit niet lekker in mijn vel. Bijvoorbeeld omdat het thuis niet meer is zoals vroeger.
 • Ik vind het best moeilijk om vrienden te maken.
 • Ik heb zoveel aan mijn hoofd en te doen. Dus (bijna) geen tijd voor mijn huiswerk.
 • Ik zou graag sportiever willen zijn.
 • Ik vind keuzes maken en plannen erg lastig.
 • ‘Social media’ nemen mijn tijd en mijn leven helemaal in beslag.
 • Ik weet eigenlijk niet goed wat ik moet en ik zit met veel vragen.
 • Ik heb last van stress
 • Ik heb een negatief zelfbeeld
 • Ik voel mij eenzaam
 • Ik heb last van angsten
 • Ik kan veel meer, maar ik weet niet hoe
 • Ik krijg mijn school niet op orde
 • Ik zie de toekomst niet positief en voel mij   en somber
 • Ik vind dat ik nergens goed in ben of Ik heb gewoon behoefte aan een steuntje in de rug en een luisterend oor.

Z11 Jongerencoaching kan helpen

Z11-Jongerencoaching kan je dat steuntje in de rug geven, want je bent niet de enige die met vragen zit. Sinds de start van Stichting Z11 Jongerencoaching (in 2009) hebben aL honderden jongeren/pubers zich laten begeleiden door een persoonlijke coach van Z11. De begeleiding duurt ongeveer een jaar. Onze slogan is niet zomaar ‘kies voor jezelf’. Het gaat om jouw toekomst, toch?

We matchen jou met een Z11-coach

Als jij je aanmeldt gaan we bij Z11 op zoek naar een geschikte coach voor jou. Een coach die bij jou past. Met die Z11-coach maak je dan een afspraak om kennis te maken. Als het klikt tussen jullie maken jullie verdere afspraken over welke doelen jij wilt behalen met de coaching.

Wat doet een coach? Lees er meer over bij jouw Z11-coach.

Begeleiding door onze Z11-coach

Begeleiding door een Z11-coach is niet helemaal vrijblijvend Samen met je Z11-coach stel je een overeenkomst op en die onderteken je ook. Na ongeveer een jaar gaan we kijken of we behaald hebben wat we wilden. Daarna stopt de begeleiding (afhankelijk van de behaalde doelen).

Wat is onze coaching niet?

Een Z11 Jongerencoach is geen wonderemiddel en ook geen vervanging voor professionele hulpverlening, zoals een psycholoog . Ook zijn onze coaches geen huiswerkhulp als je niet goed mee kan komen in een bepaald vak op school, daar zijn anderen voor. Z11-coaches zijn goed opgeleide vrijwilligers en zijn voor jou het luisterend oor en wellicht de gouden tip. Dat kan je helpen je doelen te stellen en op eigen kracht te bereiken.

“Je moet het wel zelf doen,

maar je hoeft

het niet alleen te doen”

 

Geen kosten voor jou

Als je door een Z11-coach laat begeleiden kost dat jou of je ouders/verzorgers geen geld.

Contact of aanmelden

Als je meer wilt weten over ons en wat we doen kun je ons bellen of mailen. Wil je je aanmelden voor Z11-coaching lees dan eerst de voorwaarden. Als je dat hebt gedaan kun je je aanmelden.